Sportmassage in Eindhoven

Als je op zoek bent naar een sportmassage in Eindhoven, kun je bij Irene Massagepraktijk Eindhoven een sportmassage boeken. Een sportmassage helpt bij het herstellen van je spieren na fysieke inspanning. De massage zorgt niet alleen voor een betere doorbloeding van het lichaam, afvalstoffen worden ook beter afgevoerd. Een sportmassage werkt dan ook preventief tegen blessureleed. Want niets is vervelender dan een blessure overhouden aan het sporten. Veel sporters nemen niet alleen na het sporten een massage, ook vóór het sporten. Zo blijft je lichaam goed in conditie en kan je spierpijn tegengaan of zelfs helemaal voorkomen. Boek dus nu een sportmassage in Eindhoven bij Irene Massagepraktijk. Want voorkomen is beter dan genezen.

Massageolie

De juiste massageolie versterkt het effect van de sportmassage en helpt ook om verkrampte spieren en vastzittende schouders weer los te laten komen. Preventief werkt de massageolie ook tegen spierkrampen en tegen stijfheid.

Tips en adviezen

Als aanvulling op elke massage zal Irene kijken of er mogelijkheden zijn om passende tips en adviezen mee te geven om klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen. Zodat je iedere keer weer in staat bent om een sportprestatie te leveren.

Tarieven per 20-06-2018

60 minuten massage:€ 60,-

Boek een sportmassage in Eindhoven

Massage inplannen? Stuur een e-mail naar info@irenemassagepraktijk.nl, met je naam en telefoonnummer. Dan wordt er zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen voor een sportmassage of ontspanningsmassage.

Sportmassage in Eindhoven centrum

De massagepraktijk bevindt zich aan de Lichtstraat in Eindhoven. Heel centraal gelegen, in het centrum van de stad. De grote markt, de winkelstraten en het centraal station bevinden zich allen op loopafstand. De locatie is ook met de auto en met het openbaar vervoer goed te bereiken.