Over Irene Massagepraktijk Eindhoven

Irene Massagepraktijk Eindhoven is in 2017 door Irene opgericht, met als missie om fysieke en mentale ontspanning te bieden. Met tips en adviezen kunnen klachten voorkomen of verholpen worden. Het leven kan zo druk, gehaast en stressvol zijn, dat we soms vergeten om even op adem te komen en tijd voor onszelf te nemen. Ontspanning is belangrijk voor lichaam en geest, om te herstellen van fysieke en mentale inspanningen. Dit is essentieel voor een vitaal en energiek leven.

Gezondsheidszorg

De huidige gezondheidszorg is gericht op genezen in plaats van voorkomen. Hierdoor is er weinig aanbod in de preventieve zorg. Daar wil Irene met haar massagepraktijk in Eindhoven dan ook graag op inspelen en haar bijdrage leveren. Irene geeft de nodige aandacht aan fysieke klachten. Denk daarbij aan informatievoorziening omtrent beginnende klachten en adviezen om opkomende fysieke klachten te verminderen of te voorkomen. De opleiding als fysiotherapeut komt hier dan ook goed van pas.

Massagepraktijk Eindhoven

Over Irene

Irene is een gemotiveerde en enthousiasmerende fysiotherapeute die in februari 2018 haar diploma heeft behaald. Tijdens haar vierjarige opleiding heeft zij veel geleerd, maar ook de nodige praktijkervaring opgedaan tijdens verschillende stages als fysiotherapeut, een cursus traditionele Chinese massage, en een bijbaantje als masseuse. Daarnaast heeft zij zich ook als masseuse ingezet voor verschillende sporters tijdens de Alpe d'Huzes en heeft ze een minor manueel therapeutisch handelen gevolgd. In het verleden is zij ook begonnen aan de opleiding sport- en bewegingseducatie. Op dit moment is zij tevens werkzaam als fysiotherapeut bij Laan 7 in Geldrop, waar zij ook sport- en ontspanningsmassages verzorgt. Kortom, een rugzak vol aan kennis en ervaring!

Meer weten?

Lees meer over een massage in Eindhoven bij Irene Massagepraktijk Eindhoven of neem contact op via info@irenemassagepraktijk.nl om een afspraak in te plannen voor een sportmassage of ontspanningsmassage.