Ontspanningsmassage in Eindhoven

Op zoek naar een ontspanningsmassage in Eindhoven? Plan dan bij Irene Massagepraktijk Eindhoven een ontspanningsmassage in en kom helemaal tot rust. Als je stress ervaart, is niets fijner dan een ontspannende massage, zodat je los kan komen van alle stress en eventuele fysieke ongemakken. Maar ook zonder stress heeft een ontspanningsmassage een positieve werking op je fysieke en mentale gesteldheid. Geef je volledig over aan het moment van totale ontspanning en geniet van een heerlijke en ontspannende massage. Na de ontspanningsmassage voel je je een stuk vitaler, en kan de energie van het lichaam zich beter verdelen. Gun jezelf dus wat ontspanning en boek bij Irene Massagepraktijk een ontspanningsmassage in Eindhoven.

Massageolie

De massageolie van Kneipp bevat natuurlijke verzorgende werkstoffen en geen conserveringsmiddelen. De olie laat zich goed over je huid verdelen en trekt langzaam in. De olie herstelt je huid en maakt je huid weer zacht en soepel. Een aangename geur maakt de massagebeleving compleet.

Tips en adviezen

Irene kijkt bij elke massage, indien gewenst, welke passende tips en adviezen ze je mee kan geven. Denk aan houdinggerelateerde adviezen en tips om ook zonder massage goed te kunnen ontspannen.

Tarieven per 20-06-2018

60 minuten massage:€ 60,-

Boek een ontspanningsmassage in Eindhoven

Wil je een massage reserveren? Stuur een mailtje naar info@irenemassagepraktijk.nl, met daarin je naam + telefoonnummer. Dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen (binnen 24 uur) om een afspraak in te plannen voor een ontspanningsmassage of sportmassage.

Ontspanningsmassage in Eindhoven centrum

De massagepraktijk bevindt zich in het centrum van de stad Eindhoven, aan de Lichtstraat. Het station, de winkels en de grote markt zijn allen op loopafstand. Met de auto en het openbaar vervoer is de locatie eenvoudig te bereiken.